Україна і світ

В Одеському районі майже половина жителів залишається без світла – ОВА

В Одеському районі без постачання електрики залишаються близько 360 тис. абонентів – це майже половина всіх жителів. У регіоні досі складна енергетична ситуація після останніх аварій.

Про це заявив очільник Одеської ОВА Максим Марченко під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Він зазначив, що вдень діє графік відключень дві години з електрикою через 10 годин без світла, а вночі вдалося вийти на три години зі світлом та дев’ять годин з обмеженнями.

Зараз дивляться

Очільник Одеської ОВА наголосив, що всі котельні централізованого опалення заживлені та забезпечують теплом близько 90% жителів. Водночас решта 10% — це локальні котельні, які працюють за допомогою світла.

Всі будинки намагаються забезпечувати теплом, попри складнощі з енергосистемою. А об’єкти водопостачання функціонують, зокрема, за допомогою генераторів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що до Одеси відправили близько 82 дизель-генераторів, які допоможуть у складній ситуації з енергосистемою.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-07 00:47:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин