Львівський портал

В лікарні помер захисник із Холодновідки Володимир Князь

Після поранень, отриманих на фронті, у лікарні помер 50-річний військовий Володимир Князь. Про це Львівському порталу повідомили у Зимноводівській громаді.

Володимир Князь служив у 420 окремому стрілецькому батальйоні. Після поранення лікувався в Ужгороді. Втім 17 липня його серце зупинилось.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Хай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати. Світла і вічна пам’ять Герою України», – кажуть у громаді.

23 липня в Зимноводівській громаді оголосили Днем жалоби.

Поховають Володимира Князя на цвинтарі у Зимній Воді 23 липня. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у будинку, де мешкав військовий (вул. Тичини, 12, с. Холодновідка).

Траурний кортеж рухатиметься маршрутом: вул. Городоцька – вул. Тичини, 12 (с. Холодновідка) – вул. Тесленка – вул. Б. Хмельницького – вул. Зарічна (с. Лапаївка) – вул. Геофізиків, вул. Рильського – вул. Заньковецької (с. Зимна Вода) – храм Святого Апостола Богослова, с. Зимна Вода (ПЦУ).

Довідково:

Володимир Князь (06.11.1973 – 17.07.2024) мешкав у селі Холодновідка, що біля Львова. На фронт пішов добровольцем. Служив в 420 окремому стрілецькому батальйоні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-22 12:23:13