Львівський портал

В історичному ареалі Львова збудують нові апартаменти

На вул. Єрошенка відразу біля парку збудують апартаменти з дворівневим підземним паркінгом. Про видачу таких містобудівних умов та обмежень розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконкому Львівської міськради 27 вересня.

Так, на вул. Єрошенка, 22 ТзОВ «Прем’єр Хоум-Львів» зведе готель з апартаментами квартирного типу, вбудованими нежитловими приміщеннями, закладом громадського харчування та підземним паркінгом.

Йдеться про будівництво у межах історичного ареалу Львова та парку Кортумова гора – пам’ятки природи місцевого значення. Відразу поруч розташований стадіон «Торпедо» та СКА, по інший бік – Янівський цвинтар.

Натисніть на зображення для збільшення

«На цій ділянці раніше знаходились технічні приміщення Львівгазифікації, які вже були декілька разів продані. Тепер тут планують будівництво об’єкта змішаного функціоналу… Він отримав схвалення на містобудівній раді. Спочатку були наміри будівництва вищої поверховості, але проєкт скоригували до 4 поверхів», – прокоментував Антон Коломєйцев.

На першому поверсі облаштують заклади громадського харчування та іншу комерцію, інші три поверхи займатиме «готель з апартаментами квартирного типу», що фактично буде житлом. Підземний паркінг матиме два рівні.

Водночас головний архітектор додав, що забудовник надіслав гарантій лист, у якому каже, що долучиться до покращення інфраструктури вул. Єрошенка та в прилеглих парках.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Візуалізація забудовника

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-27 13:23:18