Львівський портал

В аварії з вантажівкою загинула вчителька з Червонограда

У зіткненні з вантажівкою на Волині на смерть розбилась 35-річна вчителька з Червонограда Ольга Просецька. Двоє дітей, які їхали з нею в авто, потрапили до лікарні. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними поліції, аварія сталась у суботу вранці, 14 вересня, орієнтовно о 08:30 біля села Северинівка Волинської області.

Тут на трасі Київ – Ковель – Ягодин автомобіль Toyota Rav4, рухаючись в напрямку Києва, під час обгону врізався у зустрічну вантажівку Volvo.

Як видно на фото правоохоронців, від удару вантажівка злетіла у кювет і перекинулась.

Від отриманих травм 35-річна водійка позашляховика загинула. Двоє її пасажирів, діти віком 7 і 12 років, потрапили в лікарню.

Загиблою виявилась вчителька з Червонограда Ольга Просецька. Про це у соцмережах пишуть її знайомі, інформацію про загибель своєї колеги підтвердили у червоноградській гімназії №5.

«Колектив зі сумом та скорботою сповіщає про непоправну втрату: внаслідок автокатастрофи відійшла у вічність наша дорога колега, прекрасна людина, любляча матуся Ольга Ярославівна Просецька – вчитель англійської мови. Висловлюємо щирі співчуття її діточкам – нашим учням – Матвію та Єлизаветі, чоловікові Ігорю, усім рідним та близьким. Разом схиляємо голови у скорботі», – йдеться у повідомленні гімназії №5.

Наразі всі деталі та обставини смертельної ДТП встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: гімназія №5, поліція, ДСНС

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-15 10:07:02