Україна і світ

Уночі близько десяти російських винищувачів атакували північ України

Про це під час телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Юрій Ігнат.

— Нічна атака окупантів розпочалась ще з вечора, коли противник атакував Одеську область. Нашими захисниками було знищено дві ракети Х-59. Потім атака продовжилась на півночі країни. Близько десяти літаків СУ-35, це російські новітні винищувачі, атакували Сумську область керованими авіаційними бомбами. Ці плануючі бомби можуть летіти далеко, при цьому ворожі літаки не входять у зону ураження ППО України, — розповів речник Повітряних Сил Збройних Сил України.

Він також повідомив про застосування противником протирадіолокаційної ракети Х-31. Водночас «Шахедами» ворог атакував північ країни та місто Кривий Ріг. За інформацією від місцевої влади, наразі без жертв.

У зв’язку з останніми атаками речник ще раз попросив дотримуватись правил безпеки під час сигналів повітряної тривоги та інформаційної безпеки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Не лише керівний склад, а й безпосередньо льотчики, військовослужбовці сил ППО постійно наголошують на тому, що вкрай важливо утримуватись від поширення інформації, яка може надати ворогу необхідні розвідувальні дані, — зазначив полковник Юрій Ігнат.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-03-24 09:17:22

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин