Україна і світ

«Укрзалізниця» запустила продаж благодійних квитків до Херсону, Донецька, Сімферополя та Маріуполя

Ви просили — ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! 🚆🇺🇦

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт «Квитки до перемоги». Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем.

Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом!

Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням: https://concert.ua/uk/events/kvitki-do-peremogi.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу будуть переказані через платформу United24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. Дякуємо нашим партнерам Gres Todorchuk за концепцію проєкту!

Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що скоро наші потяги повернуться на вокзали всіх українських міст!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Поїхали!

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-13 15:02:35