«Укрзалізниця» вводить повноцінні обіди у перших потягах
У перших чотирьох поїздах «Укрзалізниця» запускає повноцінні гарячі обіди, які спеціально розробив кухар Євген Клопотенко. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі перевізника.
Гарячі страви з 30 грудня з’являться у тестовому режимі на таких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ – Кишинів;
- №95/96 Київ – Рахів;
- №29/30 Київ – Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
На вибір пасажирів будуть доступні карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов з яловичиною.
Всі страви створив для «Укрзалізниці» шеф-кухар Євген Клопотенко. Вони приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Вартість обіду становить 170-190 гривень.
Залізничники додають, що меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших нововведень.
Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Фото: УЗ
Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-12-30 11:30:00