Україна і світ

Український бізнес-фронт: чому варто обирати продукцію таких українських виробників, як Snack Production

На підприємстві Snack Production, яке не припиняло працювати з початку повномасштабного вторгнення РФ, вважають, що компаніям, які продовжують діяльність та сплачують податки країні-агресору, не місце на українському ринку.

Співпрацю з Росією тут сприймають не інакше, як фінансуванням війни. Тому у таких складних та небезпечних умовах докладають зусиль, щоб робити свою справу якісно – заради споживачів та майбутнього України.

– Найкращий вклад кожного українця для нашої економіки та благополуччя всього народу – це обирати саме українські товари, серед яких, наприклад, Flint, Chipter`s, BIG BOB, Сан Санич, – наголошує експерт підприємства Snack Production Віктор Діордієв.

Українські виробники, що не лише не припинили виробництво, а й нарощують потужності, підтримують економіку країни, є справжнім бізнес-фронтом.

– Чоловік пішов до військкомату і записався в добровольці. Весь цей час я дуже хвилююсь та вірю, що він повернеться з перемогою! Зараз з нетерпінням чекаю на нашу зустріч. Сама працюю на перемогу нашої країни, – розповіла начальник сектору з технічної документації ГК Snack Production Ганна Самсоненко.

Український бізнес-фронт: чому варто обирати продукцію таких українських виробників, як Snack Production / 2 фотографии

У компанії пишаються такими співробітниками, тим, що змогли створити соціально відповідальний бізнес, і впевнені: після закінчення війни на країну чекають великі позитивні зміни і вже найближчим часом на нас чекає Перемога.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Snack Production

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-14 16:09:17

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин