Україна і світ

Українська акторка зіграла головну роль у серіалі Netflix

Українська актриса Аліна Смоляр зіграла головну роль у серіалі Netflix. Робота отримала назву Любов, смерть та роботи, і в ній акторка зіграла головну жіночу роль.

Відомо, що серію проєкт номіновано на Еммі. Досягнення стало заслугою режисера Альберто Міельго, який займався створенням багатьох всесвітньо відомих фільмів – Гаррі Поттер смертельні реліквії, Людина-павук: Навколо всесвіту, Труп нареченої, Трон: Повстання та багато інших.

– Це були незвичайні зйомки для мене, але дуже цікаві. Вражає розвиненість технологій у кіноіндустрії, ідея та режисерське бачення Альберто. Ми порозумілися, а знімальний процес пройшов за рекордно короткий час – зізнається актриса.

Сюжет серії Jibaro, яку номінували на Еммі, розповість історію про стосунки між Сиреною та солдатом, який вижив під час битви.

Режисер заявив, що глядачеві буде важко описати, хто хороший, а хто поганий.


Таємнича жінка, одягнена в золото, включає складання фольклору з різних куточків світу. За заявою Аліни Смоляр, яка зіграла цю роль, вони хотіли наділити її красою, яка засліплює людину.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наразі Netflix займається й іншими цікавими проєктами – нещодавно було анонсовано аніме про Cyberpunk 2077, яке розповість про життя у світі майбутнього. Кіберпанк буває жорстоким, і головного героя підготовлені серйозні життєві випробування.


Алина Смоляр
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-03 18:14:41