Україна і світ

Українець отримав нагороду MTV VMA 2022 за кліп Гаррі Стайлcа

Український оператор Микита Кузьменко отримав нагороду MTV Video Music Awards 2022 у номінації Найкраща операторська робота за кліп Гаррі Стайлса на пісню As It Was. Він працює в команді режисера Тані Муіньо.


Відеоробота також отримала нагороду в номінації Найкраще поп відео. Всього кліп As It Was був представлений у п’яти номінаціях, у кожній з якої боровся за перемогу – Відео року, Найкраща режисерська робота, Найкраще поп відео, Найкраща операторська робота та Найкраща хореографія.

Таня Муіньо відреагувала на успіх Микити в Instagram-stories, лаконічно написавши – Найкращий оператор.

Відеокліп Гаррі Стайлса був представлений 1 квітня цього року. Наразі відео в YouTube переглянули понад 289 млн разів. У ньому також показуються малюнки української художниці Маші Реви.

Церемонія нагородження щорічної музичної премії від телеканалу MTV – Video Music Awards 2022 відбулася у неділю, 28 серпня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Варто зазначити, що кліпи команди Тані Муіньо претендували на дев’ять номінацій на MTV VMA 2022. Крім кліпу Гаррі Стайлса, за перемогу боролися ролики Normani ft Cardi B – Wild Side, Post Malone ft. The Weeknd – One Right Now.


Українець отримав нагороду MTV VMA 2022 за кліп Гаррі Стайлcа
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-29 12:44:04