Україна і світ

Українці все частіше потрапляють у Крим: як соцмережі відреагували на вибухи біля Джанкоя

Сьогодні із самого ранку у тимчасово окупованому Криму чути вибухи. У місцевих соцмережах повідомляють про пожежу на складі боєприпасів окупантів у смт Азовське Джанкойського району.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров написав, що в Азовському було влучання у ворожий склад, відбувається детонація. А ще за словами Чубарова, влучили і у військову частину окупантів.

Українці уважно стежать за тим, що відбувається на окупованому півострові останні дні, і факт нової “бавовни” користувачів соцмереж безсумнівно тішить.

Факти ICTV зібрали реакцію соцмереж.

Радник голови ОПУ Олексій Арестович опублікував своє селфі на фоні вибуху, правда у Новофедорівці, проте зараз це не так суттєво.

На новий лад переробили сльозливі слова росіянки, яка після вибухів у Новофедорівці намагалась виїхати з півострова і дуже жалілася, що звикла до Криму.

Не обійшло своєю увагою вибухи біля Джанкоя і жабеня Пепе.

На фоні останніх подій із Криму дуже своєрідно виглядають новини російських пропагандистів про воєнну міць армії РФ. Як ось, наприклад, про розміщення на півострові дивізіону С-400 Тріумф.

Тим часом на російському ТБ:

А взагалі українців дуже тішить робота ЗСУ…

… адже все частіше українці стали потрапляти в Крим:

А ще ЗСУ вкотре нагадує, що паління може вбити:

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що у окупантів нова хвиля паніки. Так званий голова окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що дав команду 5-кілометрову зону оточити та виселити всіх людей.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-16 14:25:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин