Україна і світ

Україна звинувачує двох снайперів РФ у ґвалтуванні чотирирічної дитини та її матері на Київщині – Reuters

Україна звинувачує двох російських снайперів у сексуальному насильстві над чотирирічною дівчинкою та груповому зґвалтуванні її матері.

Про це пише Reuters із посиланням на матеріали української прокуратури.

Видання пише, що обидва солдати-гвалтівники були снайперами, віком 32 і 28 років. Відомо, що ім’я молодшого – Євгеній Чорнокнижний. Чоловіки разом із ще чотирма військовими РФ є фігурантами одного з наймасштабніших розслідувань сексуального насильства з часів повномасштабного вторгнення.

Зараз дивляться

Reuters пише, що цей епізод був частиною серії сексуальних злочинів, які російські військові 15-ї окремої мотострілецької бригади вчинили в чотирьох будинках Броварського району у березні 2022 року.

За даними, на які посилається видання, росіяни у стані алкогольного сп’яніння увірвалися на подвір’я будинку, де мешкала молода сім’я. Загарбники побили чоловіка металевим горщиком, а потім змусили стати на коліна. В цей час його дружина зазнавала групового зґвалтування. Потім насильство вчинили і щодо 4-річної дитини.

Після цього нападу двоє військових увійшли в сусідній будинок літньої пари. Там вони побили їх та зґвалтували 41-річну вагітну жінку та 17-річну дівчину, які перебували у будинку. В іншому місці, де мешкало кілька сімей, солдати загнали всіх на кухню та зґвалтували групою 15-річну дівчину та її матір, йдеться у матеріалі.

Зазначено, що всі згадані жертви вижили, їм надається психологічна та медична допомога.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше NYT повідомило, що Міжнародний кримінальний суд відкриє дві справи про злочини РФ проти України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-14 17:55:28

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин