Україна і світ

Україна знищила понад 100 високовартісних цілей армії РФ – CNN

Україна знищила понад сотню високовартісних російських цілей і досягла прогресу у боротьбі проти окупантів.

Про це заявив високопосадовець з питань оборони США. За його словами, боротьба за Донбас може тривати протягом всього літа, оскільки “росіяни досягають повільних успіхів дорогою ціною”.

– Ці удари постійно погіршують здатність Росії забезпечувати свої війська, командувати та контролювати їхні сили, а також вести незаконну агресивну війну. Українці атакують російські командні пункти, склади боєприпасів, об’єкти протиповітряної оборони, радіолокаційні вузли та вузли зв’язку, позиції далекобійної артилерії, – сказав голова Комітету начальників штабів США Марк Міллі.

У США вважають, що Росія щодня випускає десятки тисяч артснарядів. А для вторгнення в Україну РФ скерувала майже 85% своєї армії.

– Вони не можуть продовжувати так вічно, росіяни витратили багато розумніших боєприпасі, їхні можливості стають тупішими, – сказав він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Марк Міллі заявив, що російська армія не знищила жодної ракетної системи HIMARS, які українці отримали від західних партнерів. За його словами Україна має “чудових артилеристів”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-22 22:06:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин