Україна і світ

Україна має системно ослаблювати рф, для цього треба входити до євроатлантичних та європейських структур — Кирило Буданов

Завдання України — це системне та державне ослаблення рф, для чого слід активно входити до євроатлантичних та європейських структур: політичних, економічних, безпекових, правових, гуманітарних та освітніх.

Про це заявив керівник воєнної розвідки України Кирило Буданов.

«Треба забути про наш пострадянський період, як про страшний сон. Нарешті, ми повинні мати певну форму контролю над новою післявоєнною російською федерацією. Щоб ніколи не повторилося те, що відбулося з Україною», — підкреслив воєнної розвідки України.

Щодо майбутніх відносин між росією та Україною очільник ГУР МОУ прогнозував «дуже складний процес».

«Цікаво, що нині в російському інформаційному просторі, насамперед в Інтернеті, а також серед частини опозиції, починає пропагуватися думка, що в цьому вторгненні слід звинувачувати лише «путінську кліку». І суспільство тут ні при чому. Проте ми воюємо з країною, де більше двох третин населення підтримало дії путіна!» — зазначив він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Кирило Буданов додав, що ми не знаємо, яким буде майбутнє росії, на скільки частин вона розпадеться і з ким нам доведеться говорити про репарації та притягнення до відповідальності винних у злочинах.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-30 09:44:38