Україна і світ

У ЗСУ показали, як збили російську ракету з ПЗРК 10 лютого 2023 – відео

У п’ятницю, 10 лютого, під час чергової масованої атаки РФ українські військові збили одну з ворожих ракет із переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК).

Відео моменту знищення ракети оприлюднило Командування Повітряних сил ЗСУ.

Це сталося на півдні України. Ракету збили військовослужбовці мобільної вогневої групи радіотехнічної бригади імені Богдана Хмельницького (повітряне командування Південь).

Зараз дивляться

– Воїни… під час сьогоднішнього ракетного удару влучним пострілом із ПЗРК збили російську крилату ракету на півдні країни… Продовжуємо виконувати бойові завдання та знищуємо ворога в українському небі! – зазначається в повідомленні.

На відеозапису можна побачити бойову роботу військових: момент вистрілу з ПЗРК та влучання в російську ракету в небі над півднем України. Також оприлюднено кадри уламків ракети на землі.

Як відомо, сьогодні війська РФ запустили по території України 71 крилату ракету Х-101, Х-555 та Калібр. Ворог здійснив пуски як з Чорного моря, так і з повітря (зі стратегічних бомбардувальників Ту-95мс у районі Каспійського моря та Волгодонська). Цілями агресора знову стали об’єкти критичної інфраструктури.

Українські військові змогли збити 61 крилату ракету. Однак є й влучання: постраждала інфраструктура в шести областях.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-10 18:58:04