Україна і світ

У Запорізькій області ворог намагається зайняти кращі позиції для оборони – Єрін

У Запорізькій області ворог здійснює вже не розвідувальні, а ударно-штурмові напади.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини розповів керівник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін.

— Ворог намагається насамперед здіймати вогневу хвилю по всій лінії зіткнення, а на окремих ділянках фронту невеликі групи пробують здійснювати вже не розвідувальні, а ударно-штурмові напади з метою перевірки нашої оборони на місці.

Проте, за наявною інформацією, всі спроби окупантів здійснити наступальні дії наразі завершилися безрезультатно: всі групи виявлені, частково знешкоджені, решта вдалася до втечі, – повідомив Єрін.

За його словами, у Запоріжжі ворог намагається зайняти кращі позиції для оборони. Також відомо, що ситуація в Енергодарі залишається складною, бо ворог продовжує прикриватися ЗАЕС.

Зараз дивляться

Єрін каже, що окупанти на деяких ділянках наступають невеликими розвідувальними групами до десяти осіб.

— Сказати, що це якийсь значний наступ, не можна. Це маленькі групи, які прагнуть, переважно на місцях, перевірити нашу лінію оборони. І якщо це вдається, то у разі можливості ворог на окремих ділянках намагається покращити своє тактичне положення і зайняти більш вигідні позиції для оборони, – наголосив Єрін.

Він також додав, що українська розвідка працює та відстежує кожен рух поставок, які дещо збільшилися з боку півострова Крим та наголосив, що у разі найменшої можливості українські сили оборони завдають ударів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зокрема нещодавно знищили три великих склади боєприпасів, після чого вогнева хвиля противника зменшилася.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-21 21:34:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин