Україна і світ

У Європі не було таких загроз, які зараз змушені долати наші енергетики — Президент

— Російські терористи створили нашим енергетикам такі складні умови, яких ніхто у Європі ще просто не бачив, не зустрічав. Не було таких загроз, які зараз змушені долати наші фахівці. І вони з честю їх долають. Я дякую всім працівникам енергогалузі, нашим рятувальникам, ремонтним бригадам, представникам місцевого самоврядування, приватних компаній, які працюють достатньо ефективно, щоб попри всі загрози зберігати стабільність нашої енергосистеми, — йдеться у зверненні Президента України наприкінці 245 дня війни.

За його словами, у багатьох містах і районах України відбуваються аварійні відключення енергопостачання, доводиться обмежувати споживання енергії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Але ми всі маємо пам’ятати одне: нам потрібна перемога над Росією і в енергетичній сфері. Хоч би що робив ворог, наше завдання — ламати його плани й захищати Україну. І це не просто чиєсь завдання, це стосується не лише енергетиків чи когось іншого. Зараз потрібне свідоме споживання енергії всіма українцями. Оберіть, будь ласка, кожен свою схему обмеження споживання електрики, поки в загальній енергосистемі є дефіцит, — закликав українців Володимир Зеленський.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-26 23:10:46