Україна і світ

У Хмельницькому провели благодійний забіг на підтримку операторів ССО

У Хмельницькому відбувся черговий благодійний забіг, цього разу на підтримку військовослужбовців 8-го окремого полку Сил спеціальних операцій. Організатори збирали кошти на придбання лазерних фар та планшетів для наших захисників, які боронять Україну від російських окупантів.

— Ми постійно організовуємо як онлайн, так і офлайн-забіги для підтримки українських захисників і захисниць. Сьогоднішній захід спрямований на закупівлю спеціального обладнання для бійців 8-го полку ССО. Частину планшетів ми вже придбали за донати учасників, які реєструвались онлайн. Цей забіг не конкурсний, а задля єдності, кожна людина передусім отримає позитивні емоції, символічну медаль і підтримає наших воїнів. Крім забігу, в нас організовано концерт та різні активності для дітей, — розповів голова ГО «Підтримка України» Олександр Вербицький.


2 5
3 4
4 4
5 5
6 4

У благодійному забігу взяли участь близько 250 учасників. Дорослі подолали дистанцію в 1 км, діти — 200 метрів. Кожен з учасників отримав медаль та подарунки від спонсорів.

— Для мене було важливим взяти участь у цьому благодійному забігу, адже у такий спосіб ми можемо показати свою підтримку нашим воїнам, що ми про них знаємо, шануємо й щодня дякуємо за мужність та відвагу. Цей забіг нагадує всім громадянам, що війна триває, і це вимагає небайдужості кожного. Нагадує, що наші бійці цілодобово перебувають на передовій, захищають наш сон і здобувають світле майбутнє для нашої країни. І участь у благодійному забігу — це лише мізерна частинка того, що ми можемо для них зробити — сказав учасник забігу Артур.

7 6
8 6
9 2
10 1 1
11 1
12 1

Під час заходу учасники та всі охочі мали змогу зробити фото на згадку разом зі спецпризначенцями біля військової техніки та написати для українських воїнів теплі слова подяки й підтримки на прапорах. Також можна було побачити трофеї, здобуті нашими військовими на війні, та взяти участь у цікавих розвагах і конкурсах, які організували для дітей і дорослих.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото автора та Андрія Агєєва

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-06-03 20:41:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин