Львівський портал

У Великих Мостах 62-річний чоловік жорстоко побив сестру

У Великих Мостах правоохоронці затримали 62-річного чоловіка, який жорстоко побив власну сестру. Зараз жінка перебуває у реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Інцидент трапився 16 жовтня у Великих Мостах, Шептицького району, на території домогосподарства, яке належить потерпілій – 58-річній місцевій мешканці.

Між жінкою та її 62-річним братом, жителем Жовкви, виник конфлікт, під час якого чоловік жорстоко побив сестру, завдавши їй численних ударів кулаками по голові та втік з місця події.

Надалі медики діагностували у потерпілої перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження. Зараз вона перебуває у реанімації.

Правоохоронці встановили місце перебування нападника та затримали його у Жовкві.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років тюрми.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-17 13:12:35