Україна і світ

У Twitter розкритикували Ілона Маска: вигадує відмазки, щоб відмовитися від угоди

Представники Twitter розкритикували відмазки Ілона Маска для відмови від придбання соцмережі. Акціонери сервісу вважають, що мільярдер просто вигадує виправдання.

Пристрасті навколо судових розглядів обох сторін загострюються.

– Це історія, вигадана в спробі уникнути угоди про злиття, яку Маск більше не знаходив привабливою після того, як фондовий ринок, а разом з ним і його величезний особистий стан, занепали, – заявили в Twitter на аргументи Ілона.

Нагадаємо, що представники соцмережі подали на Маска до суду за відмову від угоди в $44 млрд. Тоді мільярдер подав зустрічний позов, але не розкривав деталей. Можливо, це стосується наклепів, адже Маску звинувачували у зниженні вартості акцій сервісу через невизначеність, що нависла над Twitter.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що скандал може вирішитися вже 17 жовтня – одна зі сторін може розраховувати на компенсацію в $1 млрд. Щоправда, у Маска шансів не дуже багато вийти сухим із води – раніше юристи заявили, що мільярдер має не дуже вагомі аргументи, щоб розривати угоду такого. масштабу. Раніше Ілон заявив, що не хоче купувати сервіс за величезну кількість спам-ботів, які заполонили соцмережу.

Илон Маск
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-05 16:53:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин