Львівський портал

У Telegram невідомий погрожував вчинити стрілянину у львівських школах. У МВС відреагували

Невідомий користувач у своєму Telegram-каналі погрожував організувати стрілянину у львівських школах і вбити «якнайбільше дітей». Виявилося, що канал адмініструвався з території рф. Про це повідомляє Львівський портал.

Декілька Telegram-каналів поширили скриншот повідомлення від невідомого користувача, який заявив про намір «обійти кілька шкіл і вбити якнайбільше дітей». Він також зазначив, що довго готувався до цього дня, і що «четвер запам’ятають усі».

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що Telegram-канал уже заблокували. На той момент аудиторія онлайн-ресурсу налічувала понад 2500 учасників.

«Відомо, що канал адмініструвався з території рф. Вже не вперше ворожа дезінформація намагається посіяти паніку та дестабілізувати настрої в суспільстві», – наголошують у МВС.

Тривають оперативні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до поширення повідомлень.

Також мер Львова Андрій Садовий зазначив, що вранці 19 вересня біля входу до кожної школи поліцейський та представник школи перевірятимуть всіх, хто заходить.

У навчальний заклад можуть увійти лише поліція, працівники школи та учні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-18 17:06:13