Україна і світ

У Тегерані назвали звинувачення у постачанні дронів РФ визнанням передових технологій Ірану

Генерал-майор Мохаммад Хоссейн Багері, начальник штабу збройних сил Ірану, заявив, що весь галас навколо застосування іранських безпілотників у війні в Україні є частиною психологічної війни ворога.

Про це пише видання Tehran Times.

Генерал називає звинувачення у бік Ірану безпідставними, але такими, що демонструють значущість іранських передових технологій безпілотних літальних апаратів.

Генерал-майор Багері схарактеризувати Іран як одну з п’яти провідних світових держав у галузі виробництва безпілотників. За його словами, іранські дрони можуть виконувати широкий спектр операцій з високою точністю та витривалістю.

– Перевага США у повітрі закінчилася вперше з часів Другої світової війни, бо американці не можуть проектувати повітряну міць там, де є іранські безпілотники. Це правда, що вони більше не мають такого панування в повітрі, — підкреслив генерал Багері.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Мохаммад Хоссейн Багері також заявив, що Тегеран і надалі розширюватиме свою програму безпілотних літальних апаратів та співпрацюватиме з іншими країнами в індустрії виробництва дронів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-26 12:28:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин