Україна і світ

У суді назвали “хижаком: з футболіста Менді знято шість звинувачень у зґвалтуванні

Футболіст Манчестер Сіті Бенжамен Менді був визнаний невинним за сімома пунктами у справі щодо сексуального насильства.

28-річного ексзахисника збірної Франції у суді назвали “хижаком”, який “перетворив гонитву за жінками заради сексу у гру”.

Однак присяжні у суді визнали Менді невинним за шістьма пунктами зґвалтування та одному пункту сексуального насильства.

Ще за одним пунктом зґвалтування та одним із замахів на зґвалтування присяжні не змогли винести вердикту після шестимісячного судового розгляду у суді Честера.

Сторона обвинувачення, прокурор Меттью Конвей сказав, що буде домагатися повторного розгляду за пунктами, за якими присяжні не змогли винести вердикт. Нове засідання суду у справі призначили на 26 червня.

— ФК Манчестер Сіті враховує сьогоднішній вердикт Честерського суду, за яким присяжні визнали Бенжамена Менді невинним за сімома пунктами звинувачення, –  йдеться у заяві клубу, за який виступає футболіст.

Пресслужба містян додала, що зважаючи на те, що у цій справі “є відкриті питання, клуб не в змозі давати подальші коментарі наразі”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У серпні 2021 року стало відомо, що Бенжамена Менді помістили під варту. Йому висунули обвинувачення за чотирма пунктами зґвалтування та одному випадку сексуального насильства щодо трьох позивачів у віці від 16 років у період із жовтня 2020 року до серпня 2021 року.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-13 21:51:22

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин