Україна і світ

У стилі кантрі: Леді Гага і Бруно Марс вразили спільним дуетом


Американські музиканти Леді Гага і Бруно Марс випустили нову пісню Die With a Smile і кліп для неї. Ролик зібрав понад 1 млн переглядів за перші кілька годин.

Леді Гага і Бруно Марс – Die With a Smile: слухати онлайн

Кліп знято в стилі кантрі 70-х, але от пісня звучить як робота з репертуару Бруно Марса Soul Sonic 2021 року. Ніжний вокал, гучний приспів і загострення пристрастей аж до останнього рядка.

Зараз дивляться

Артисти вирішили виділити собі по одному куплету, а потім з’єднуються в співі. У ролику Гага уклала волосся в стилі Доллі Партон, а Марс красувався в білому ковбойському капелюсі та з вінтажною електрогітарою.

Сама ж співачка зазначає, що ідея створити спільну пісню з’явилася у колеги.

– Ми з Бруно дуже поважаємо одне одного і говорили про співпрацю. Я закінчувала роботу над власним альбомом у Малібу, і він попросив мене прийти на студію, послухати що він робить. Коли я прийшла, то була приголомшена. Ми не спали всю ніч і закінчили створення пісні. Талант Бруно не піддається поясненню. Його музикальність і бачення – це новий рівень. Ніхто не може зрівнятися з ним, – заявила Гага.

Бруно також прокоментував спільну роботу – він зазначив, що працювати зі співачкою для нього велика честь.

Користувачі мережі вже відреагували на пісню та відео:

  • Lady Gaga і Bruno Mars – це співпраця, на яку ми не заслуговували, але якої потребували.
  • Я й гадки не мав, як звучатиме ця пісня, а вона стала хітом.
  • Вау. Неймовірне повернення для вас обох. Одна з найкрасивіших пісень року.

До речі, наші артисти також цікавляться творчістю зарубіжних зірок – до прикладу, Alyona Alyona та Jerry Heil переспівали хіт Ріанни, та зробили це у своєму стилі. Знаменитості додали українські народні музичні інструменти до оригінального звучання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Леді Гага і Бруно Марс

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 14:11:26