Львівський портал

У Солонці житомирянин викрав авто 60-річного чоловіка, щоб дістатися додому

Поліція затримала жителя Житомира, який викрав біля Львова автомобіль у 60-річного чоловіка, щоб дістатися додому. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Встановлено, що 9 серпня близько о 13:00 до правоохоронців надійшло повідомлення від 60-річного мешканця села Солонка, Львівського району, про викрадення його автомобіля Renault Megan.

За словами заявника, невідомий зловмисник заволодів транспортним засобом, залишеним на узбіччі дороги біля будинку, та поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування розшукуваного автомобіля на автодорозі Київ – Чоп та затримали водія. Ним виявився 35-річний житель міста Житомир. Правоохоронцям зловмисник пояснив, що Renault Megan він викрав для того, щоб дістатись додому.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Житомирянину загрожує до п’яти років тюрми.

Розшуканий автомобіль правоохоронці вилучили на спецмайданчик. Досудове розслідування триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-12 12:15:16