Львівський портал

У Шевченківському районі відновили подачу електрики та води мешканцям будинку

Мешканцям будинку на вул. Тичини, 17 у Шевченківському районі Львова відновили електро- та водопостачання після пожежі в електрощитовій, яка залишила без світла та води 135 квартир. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Вчора ремонтні бригади ЛКП відремонтували пошкоджені труби водопостачання і відновили подачу води до квартир будинку на вул. Тичини, 17. А сьогодні о 03:00 год, вночі, відновили електрику до квартир. Зараз працюють над відновлення освітлення на сходових клітках будинку», – повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

Нагадаємо, 7 жовтня, близько о 23:00 у підвалі будинку на вул. Тичини, 17 загорілася і повністю згоріла електрощитова. Внаслідок пожежі пошкодились і водопровідні труби, які потребували заміни.

Відтак мешканці 135 квартир тимчасово були без світла та води. Ніхто з людей не постраждав.

Причину загоряння з’ясовують фахівці, адже електрощитова була новою – її замінили у 2019 році. Попередньо, ознак підпалу немає, тож імовірно, сталось замикання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-09 13:30:36