Львівський портал

У Шевченківському районі Львова згоріла електрощитова: 135 квартир без води та світла

У понеділок, 7 жовтня, у Шевченківському районі Львова у будинку повністю згоріла електрощитова. Мешканці 135 квартир тимчасово залишилися без світла та води. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Пожежа трапилася близько о 23:00 у підвалі будинку на вулиці Тичини, 17. Там загорілася і повністю згоріла електрощитова.

«Внаслідок пожежі пошкодились і водопровідні труби, які потребують заміни. Відтак, зараз мешканці 135 квартир тимчасово без світла та води. Ніхто з людей не постраждав», – йдеться у повідомленні.

У Шевченківській райадміністрації уточнили, що зараз фахівці з’ясовують причину загоряння, адже вона була новою – її замінили у 2019 році. Попередньо, ознак підпалу немає, тож імовірно, сталось замикання.

Наразі на місці працюють над тим, аби під’єднати генератор для додаткового освітлення, щоб можна було розпочати роботи із заміни водопровідних труб, аби якнайшвидше відновити подачу води мешканцям.

Також біля будинку буде водовозка, аби забезпечити людей водою на час, доки триватимуть аварійні роботи.

Водночас електрики працюють над тим, аби відновити електропостачання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ЛМР

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-08 09:39:41