Україна і світ

У РНБО підписали меморандум про співпрацю з міжнародною організацією з кібербезпеки

Національний координаційний центр кібербезпеки при РНБО України підписав меморандум про співпрацю з провідною організацією з кібербезпеки США та Австралії «Інтернет 2.0».

Про це повідомляє Рада національної безпеки і оборони України

Сторони домовилися про співробітництво у сфері кібербезпеки та проведення спільних навчальних тренінгів.

«Жодна країна не може протистояти сучасним викликам у кіберпросторі самостійно. Ми постійно взаємодіємо з міжнародними партнерами, разом протидіємо агресії рф, оскільки російські хакери – загроза не лише для України, а й для всього світу», — зазначив заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк.

Зазначається, що за сприяння Міністерства цифрової трансформації Україна стала першим у світі партнером «Інтернет 2.0» за межами країн розвідувального альянсу Five Eyes (FVEY), до якого, зокрема, входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Велика Британія та США.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Компанія надаватиме свої технології та поділиться передовим досвідом для потреб кіберзахисту України. Також «Інтернет 2.0» відкрила офіс в Україні.

Довідково: «Інтернет 2.0» — це провідна організація з кібербезпеки США та Австралії, місія якої — захищати клієнтів і партнерів від найсучасніших загроз. Основні продукти «Інтернет 2.0» – технологічні рішення з кіберзахисту Cloaking Firewall і Malcore. Підрозділ компанії Advanced Practices надає аналітично-розвідувальні послуги.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-03-20 16:29:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин