Україна і світ

У РФ депутат Путіна впав біля Держдуми: його госпіталізовали, він у комі

Депутат Держдуми, член путінської фракції Єдина Росія, колишній чемпіон світу з шахів Анатолій Карпов отримав серйозні травми внаслідок падіння і зараз перебуває у комі.

Про це повідомляє російське агентство Інтерфакс із посиланням на шахіста Сергія Карякіна.

Той написав, що 71-річний Карпов упав і перебуває у лікарні. У пресслужбі фракції Єдина Росія також підтвердили госпіталізацію Карпова і заявили, що отримана травма має побутовий характер.

Деякі російські пропагандисти заявили, що на Карпова нібито напали, але дочка шахіста спростувала це. Кирило Зангаліс, речник Російської шахової федерації, назвав повідомлення про побиття фейком.

Також ЗМІ РФ пишуть, що під час падіння депутат Карпов був п’яний.

Британський таблоїд Daily Mail пише, що Карпов знаходиться в медикаментозній комі в Інституті Скліфосовського, його стан тяжкий.

Хоча Карпов вважається ультралояльним до Путіна та прихильником путінського вторгнення в Україну, але він також публічно закликав до припинення війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В інтерв’ю телеканалу в Казахстані він заявив: Хотілося б, щоб [війна] закінчилася швидше, щоб перестали вмирати мирні люди… Зрештою, звичайні люди стають жертвами. Воюють прості люди, вирішують політики та генерали, воюють прості люди, гинуть мирні жителі. Я взагалі не міг уявити, що росіяни та українці воюватимуть.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-01 14:20:03