Україна і світ

У РДК анонсували “звільнення” Курська, Брянська та Бєлгорода

Бійці Російського добровольчого корпусу заявили про план “звільнити” території РФ, прикордонні до зони бойових дій: Курськ, Брянськ, Бєлгород.

Про це вони повідомили у Telegram.

– Країна дозріла для змін. Країна дозріла для звільнення. А найбільше чекають на звільнення території, прикордонні до зони воєнних дій: Курськ, Брянськ, Бєлгород. Їхньому негласному поклику слідує Російський Добровольчий Корпус, який взяв на себе сміливість зробити перший крок у напрямку нашої Батьківщини, – йдеться у повідомленні.

Бійці зазначили, що мирне населення може не турбуватися: РДК не воює з цивільними. Вони додали, що будь-яка допомога своїм співгромадянам наближає “кінець війни, кінець смертей і кінець ганьби”.

– Де і коли необхідно виступити – вирішує виключно військова необхідність. Але коли б вона не виникла, росіяни прийшли на свою землю по праву. Одного разу, ми прийдемо, щоб залишитися, – наголосили вони.

Водночас у РДК додали, що партизанський рух не скутий рамками традиційних бойових дій, а лінії фронту “пройдуть районами сплячих міст у глибокому тилу”.

Раніше військовий журналіст Андрій Цаплієно повідомив, що бійці РДК та Легіону окопуються на території Бєлгородської області.

Зі вчора, 22 травня, РДК та Легіон Свобода Росії проводять операцію на території РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-23 13:47:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин