Україна і світ

У районі Донецька ЗСУ знищили 10 окупантів та вивели з ладу 5 одиниць техніки – Генштаб

У районі Донецька було поранено та знищено до 10 озброєних окупантів, а також дві одиниці військової техніки. Ще 3 було пошкоджено.

Про це повідомляє Генштаб.

– Станом на 29 грудня поточного року, лікарня в Біловодську Луганської області переповнена пораненими російськими військовослужбовцями, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українська авіація завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів. Також, протягом цієї доби, збито ворожий розвідувальний БпЛА типу Орлан-10.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України, в той же час, уразили 6 районів зосередження живої сили та військової техніки противника, 5 складів боєприпасів та радіолокаційну станцію.

Крім того, повідомляється, що російські окупанти протягом доби завдали 16 авіаційних ударів, 15 з яких – по цивільній інфраструктурі України. Також РФ випустила 8 ударних безпілотних літальних апаратів Шахед-136, на щастя, всі вони були збиті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також ворог здійснив 17 обстрілів із РСЗВ.

– Від артилерійських обстрілів російськими окупантами мирних населених пунктів загинули цивільні особи, – йдеться у повідомленні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-30 21:30:57

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин