Львівський портал

У пожежах на Львівщині врятували двох людей

На пожежах, які спалахнули у Львові та в Новому Яричеві, врятували від загибелі двох чоловіків. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Займання у Новому Яричеві, що у Львівському районі, виникло у дерев’яній закинутій будівлі вдосвіта 20 жовтня. Всередині виявили 61-річного чоловіка, його передали медикам для подальшої госпіталізації.

Загасити вогонь вдалося менше ніж через 40 хвилин.

Ще одна пожежа спалахнула у Львові у суботу в обід, 19 жовтня, на вул. Шевченка. Тут зайнялась квартира на другому поверсі триповерхового житлового будинку.

Коли на місце прибули рятувальники, з вікон помешкання вже вибивався густий чорний дим. Через сильне задимлення їм довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

В одній з кімнат вогнеборці виявили чоловіка, який не міг самостійно вийти вулицю. Потерпілим виявився 72-річний власник, його негайно вивели на свіже повітря. Від госпіталізації він відмовився.

Ліквідувати пожежу надзвичайники змогли через 20 хв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-20 12:00:54