Львівський портал

У Пентагоні обговорюють можливість переносу «Рамштайну» у Німеччині

У Пентагоні вирішують, чи переносити зустріч у форматі «Рамштайн» в Німеччині, намічену на суботу, 12 жовтня, у зв’язку з ураганом та зміною планів президента США Джо Байдена. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на заяву речниці Пентагону Сабріни Сінгх під час брифінгу.

«Через ураган Мілтон президент Байден більше не їде до Рамштайну для участі в контактній групі з питань оборони України. Ми все ще працюємо над тим, як це позначиться на розкладі міністра», – зазначила Сабріна Сінгх.

Відповідаючи на запитання, чи планують перенести засідання групи з питань оборони України, об’єднавши її з засіданням міністрів оборони НАТО 17-18 жовтня, у Пентагоні заявили, що поки не мають остаточного рішення.

«Ми лише зараз це з’ясовуємо. Тож коли з’являться оновлення, я обов’язково їх повідомлю. Як ви знаєте, президент лише сьогодні вранці скасував свою подорож. Тож ми працюємо з цими деталями. Повідомимо, коли знатимемо більше», – сказала речниця.

Перед цим повідомлялось, що президент США Джо Байден відклав поїздку до Німеччини у зв’язку з ураганом «Мілтон», який найближчим часом має уразити Флориду.

Як повідомляв Львівський портал, президент України Володимир Зеленський представить План перемоги над завершенням війни на «Рамштайні» вже 12 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-09 08:30:53