Україна і світ

У Міноборони закликали до інформаційної тиші щодо можливого контрнаступу

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр закликала ніде не обговорювати майбутній український контрнаступ.

На своїй сторінці у Telegram, вона нагадала, що стратегічні військові плани і задуми мають право оприлюднювати три особи в Україні:

  • президент Володимир Зеленський;
  • міністр оборони Олексій Резніков;
  • головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Всі інші, за її словами, можуть лише цитувати.

Зараз дивляться

— Не треба задавати в ефірах питання експертам – а як же там контрнаступ, не треба писати блоги на цю тему і пости, не треба взагалі публічно обговорювати військові плани нашої армії, – написала Маляр.

Вона наголосила, що тиша дала військовим виграти час і робити свою роботу. Як приклад — Харківський контрнаступ відбувався, зокрема, завдяки інформаційній тиші.

— Добре, що ніхто в пабліку не обговорював контрнаступ на Харківщині до його початку. І була повністю закрита зона бойових дій для доступу будь-кого, крім військових.

Тоді було реалізовано найуспішнішу операцію за час повномасштабного вторгнення з точки зору інтенсивності звільнення наших територій, – підкреслила заступниця міністра.

Маляр додала, що є один стратегічний план – це звільнити всі наші території, а деталі – військова таємниця. Вона підкреслила, що інформація – це теж зброя і ми нею теж воюємо.

Джерело: Ганна Маляр

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ганна Маляр

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-25 18:23:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин