Україна і світ

У Миколаєві та області з 1 грудня скорочують комендантську годину

Комендантська година у Миколаївській області з 1 грудня скоротиться і діятиме з 00:00 до 5:00. Виключення становлять лише нещодавно деокуповані райони.

За словами очільника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, такі зміни запроваджуються, щоб бізнес міг працювати довше. Крім цього, місцева влада скасовує обмеження на продаж алкоголю. Виключення залишатимуться для військових та представників спецслужб.

До того ж, у Миколаєві відкриють центральну площу та розширюватимуть список Центрів незламності.

Ми працюємо над забезпеченням дизель-генераторів. До мене звернувся товариш, каже: є такий заклад, у нас там приходить дизель-генератор, ми готові долучитися, стати Центром незламності. Вітя, дякую. Будь, як Вітя – відкривай Центр незламності у себе, бо зима буде довга, складна. Треба допомагати й до цього готуватися, – сказав голова області.

Очільник ОВА також повідомив, що через похолодання в області збільшилось споживання електрики, тому будуть застосовуватися планові відключення.

При цьому при всьому потужність зростає і цих відключень буде менше, – наголосив Кім.

Також у Миколаєві розгортатимуть точку, де могли б залишитися волонтери з Херсону та інші люди, кого ніч в дорозі застала в цьому південному місті.

З 1 жовтня у Миколаєві комендантська година діє з 22:00 до 6:00.

Через регулярні удари Росії по критичній інфраструктурі у місті та області проблеми з водопостачанням, але його періодично відновлюють. На деокупованих територіях Миколаївщини відновлення займе більше часу, оскільки росіяни знищили майже всю інфраструктуру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Віталій Кім

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-28 16:59:28

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин