Україна і світ

У Мелітополі зруйнували базу окупантів та штаб з підготовки до “референдуму” – Федоров

Біля тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області вночі було зруйновано будівлю, де російські окупанти готувалися до псевдореферендуму.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

– Окупанти мали чергову “пекельну ніч” на території Мелітополя. Чотири рази вони десь не там курили. І сьогодні вже, за попередньою інформацією, можемо сказати, що у селі Мирне, яке розташоване за 10 км від Мелітополя, зруйновано одну з установ, яка відповідала за підготовку “референдуму”. Трохи пізніше дамо деталі, коли ми матимемо фото/відео підтвердження, – сказав Федоров.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він додав, що внаслідок вибухів, було частково пошкоджено одну з найбільших російських військових баз у Мелітополі, яка розташована на території моторного заводу Автоцвітліт.

– Підсумувавши це, можна сказати абсолютно точно: ворогові на нашій території некомфортно, на нього не чекають. І зовсім скоро ми розраховуємо, що буде жест доброї волі – вихід з нашого тимчасово окупованого Мелітополя, оскільки щодня вже протягом трьох тижнів у них щось трапляється. Очевидно, курити вони розучилися, – підсумував Федоров.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-28 14:15:43

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин