Україна і світ

У Мелітополь привезли “масовку з Криму” для створення “підтримки” псевдореферендуму – Федоров

Мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі Єдиних новин повідомив, що у четвер увечері до міста автобусами привезли “масовку з Криму” для зйомки пропагандистських сюжетів про начебто підтримку “референдуму” населенням Мелітополя.

– Вони не відмовилися від ідеї проведення “референдуму”, хоч бачать тотальний опір нашого громадянського населення на тимчасово окупованій території. Тому вчора ввечері привезли на багатоповерхових автобусах масовку саме з Криму, за допомогою якої вони хочуть знімати ці пропагандистські сюжети про нібито підтримку з боку місцевого населення в Мелітополі, — пояснив він.

Федоров також розповів про тотальний супротив населення міста проведенню так званого “референдуму” росіян. Щоб його побороти, окупанти використовують тортури.

– Забирають людей в полон, які мають хоч якусь проукраїнську позицію. Під час голосування ходять з військовими зі зброєю та у масках. Є загроза, що ті, хто не погодиться співрацювати або сказати, що я підтримую референдум, їх одразу будуть забирати та чинити тортури до них, – говорить він.

Крім того, кілька днів тому пропагандисти випустили сюжет із нібито опитуванням мешканців міста щодо підтримки РФ, але люди, які брали в ньому участь, говорили з нехарактерним для місцевих людей акцентом.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Міська рада Мелітополя

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-23 18:00:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин