Львівський портал

У Львові за добу сталися дві аварії за участі електросамокатів

У понеділок, 7 жовтня, у Львові сталися дві аварії з електросамокатами, у результаті яких травмувалися пішоходи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Обидві ДТП стались майже одночасно – близько о 22:30. На вулиці Городоцькій зіткнулись електросамокат та автомобіль Renault Megan, яким керував 39-річний львів’янин.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала 20-річна мешканка Київщини – пасажирка електросамоката, її доставили до лікарні. Водій двоколісного транспортного засобу з місця пригоди втік і зараз його розшукують поліцейські.

Другий інцидент був на вулиці Івана Франка, де 25-річний водій електросамоката, рухаючись тротуаром, скоїв наїзд на пішохода – 20-річного жителя Львова. Пішохід отримав тілесні ушкодження і також був госпіталізований.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Проводяться досудові розслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-08 14:01:07