Суспільне мовлення

У Львові з 1 квітня почнуть працювати літні майданчики

У суботу, 1 квітня, у Львові розпочнеться сезон літніх майданчиків у кав’ярнях, ресторанах та інших закладах. Він триватиме до 1 листопада. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними міського управління архітектури та урбаністики, щороку в Львові видають до 500 дозволів на розміщення літніх майданчиків. До квітня власники закладів ще можуть звернутися в управління та отримати дозвіл.

“Якщо ж майданчик вперше почне роботу, то власник спочатку звертається до нас за архітектурно-художніми вимогами, на їх основі розробляє проєкт. Якщо йдеться про розміщення у центральній частині міста, то цей проєкт погоджують ще з управлінням охорони історичного середовища, після чого знову звертаються до нас за дозволом. Ми видаємо паспорт функціонування майданчика, і вже з цим документом слід звернутися в управління комунальної власності для укладення договору оренди”, – пояснюють в управлінні архітектури та урбаністики.

При цьому, якщо майданчик вже працював у минулі роки і закінчився термін дії, власник має звернутися за продовженням дозволу.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові відкрили пішохідну зону біля Органного залу


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин