Львівський портал

У Львові врятували собаку, який впав у колодязь

У Львові надзвичайники врятували собаку, який впав у 7- метровий каналізаційний колодязь. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

«Небайдужі зателефонували до рятувальників – поблизу вул. Шевченка у Львові з каналізаційного колодязя чути жалісне скавуління собаки. Рятувальники, що виїхали на місце події побачили, що в халепу потрапив рудий чотирилапий. Собака був на дні 7 – метрового колодязя і, звісно, без допомоги людей там би загинув», – йдеться в повідомленні.

Тож, надзвичайники за допомогою висувної драбини спустились в колодязь, а далі обв’язавши хвостика рятувальною мотузкою підняли на поверхню.

Весь час, за рятувальною операцією спостерігали небайдужі люди, що звернулись за допомогою до рятувальників.

«Звільнений “заручник” був трохи наляканий, але на щастя не постраждав. Згодом, рудий чотирилапий навіть наважився познайомитись зі своїми рятівниками», – додали в ДСНС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-02 11:40:02