Львівський портал

У Львові відновлюють МАФ, в якому люди отруїлись кебабом

МАФ біля нового ЦУМу на вул. Володимира Великого, 59, який демонтували після масового отруєння львів’ян кебабом, знову відновлюють. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Йдеться про кіоск із фастфудом «Doner маркет», де влітку минулого року отруїлись м’ясним кебабом шестеро людей. Після цього випадку з’ясувалось, що МАФ ще й незаконно встановили посеред тротуару, тож його демонтували.

«Це тільки в Україні може так бути, щоб тимчасова споруда, яка стояла без жодних документів з 2017 року, яка захопила тротуар, в якій шаурмою отруїлися люди і яку врешті-решт місто змусило демонтуватися, знову повернулася. Нонсенс і неймовірна самовпевненість, навіть хамство, я б сказав», – прокоментував Любомир Зубач.

Франківська райадміністрація вже підготувала вимогу щодо демонтажу самовільно встановленої споруди, а також написала заяву у поліцію щодо захоплення комунальної землі.

Хоч власники новозбудованого МАФу переховуються, посадовець додав, що їх рано чи пізно встановлять за матеріалами, знятими на камеру відеоспостереження, яка встановлена поруч.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: соцмережі Любомира Зубача

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-23 15:42:31