Львівський портал

У Львові відкривають другий центр рекрутингу української армії

8 серпня у Львові відкриють другий центр рекрутингу української армії. Він запрацює на Сихові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

У новому центрі рекрутингу можна буде дізнатися про вакансії в армії та самому обрати бажану професію у війську. Заклад відкриють у співпраці з Міністерством оборони України.

«Прийняті на службу громадяни – це саме ті, хто добровільно зробив вибір вступити до лав ЗСУ, а отже вони є більш мотивованими та якісніше виконуватимуть обов’язки військової служби», – прокоментувала директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Перший в Україні центр рекрутингу української армії відкрили саме у Львові цьогоріч в лютому на вул. Костя Левицького. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в ЗСУ, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську. Повісток у цьому закладі ніхто не вручає.

Дотепер працівники центру рекрутингу надали понад 2200 консультацій щодо особливостей та алгоритмів залучення на військову службу. Також налагоджено контакти більше ніж із 100 військовими частинами.

Додамо, що за останні пів року по всій Україні запрацювали уже близько 30 рекрутингових центрів, які допомагають громадянам визначитись з посадою та обрати військову частину з урахуванням як попереднього досвіду, освіти, власних побажань, так і потреб ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-07 08:02:27