Львівський портал

У Львові відкрили реєстрацію на шкільні спортивні ліги сезону 2024/2025

З 15 вересня розпочинається реєстрація команд на новий сезон львівських спортивних шкільних ліг, в яких учні змагатимуться у 11 видах спорту. Реєстрація триватиме до 30 жовтня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

У третьому сезоні спортивних ліг учні змагатимуться у 11 видах спорту, серед яких традиційні баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг, легка атлетика та флорбол. До програми також додали нові дисципліни: регбі-5, воркаут, гандбол, кіберспорт і спортивне орієнтування.

У новому сезоні планують залучити понад 15 тисяч школярів, а змагання проведуть упродовж 10 місяців. Також розширять вікові групи, а кількість дівчат і хлопців збалансують у кожному виді спорту для забезпечення гендерної рівності.

Реєстрація команд триватиме до 30 жовтня, а переможців визначать до 15 травня 2025 року. Подати заявки можна на офіційному сайті Львівських спортивних шкільних ліг.

Додамо, що львівські спортивні шкільні ліги інтегровано у всеукраїнську систему «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Це дозволяє львівським школярам брати участь у змаганнях загальнонаціонального масштабу. Переможці міського етапу з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черліденгу, гандболу та регбі-5 зможуть взяти участь в обласному та всеукраїнському етапах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне, ЛМР/Роман Балук

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-14 09:13:13