Львівський портал

У Львові створять медичний університет Unbroken

Першому медоб’єднанню Львова дозволили створити медичний університет – Unbroken University (Університет Анброукен). «За» відповідну ухвалу під час сесії Львівської міськради проголосували 53 депутати.

Засновником медичного університету Unbroken визначили Комунальне некомерційне підприємство «Львівське територіальне медичне об’єднання “Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги”». Для цього у статут КНП внесли відповідні зміни, дозволивши підприємству засновувати інші юридичні особи.

Ця ж лікарня (відома як колишня лікарня швидкої допомоги) буде також клінічною базою нового медуніверситету.

Сам університет Unbroken University (українською – Університет Анброукен) буде неприбутковою установою, що входитиме у однойменну медичну мережу Львова (національний реабілітаційний центр Unbroken та інші структури, пов’язані з ним).

Для розроблення статуту нового вишу створять Дорадчо-консультативну раду. До неї мають увійти представники провідних фахівців у галузях медицини, менеджменту, правознавства, освіти та інших дотичних сфер.

Інформація доповнюється…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-12 10:35:14