Львівський портал

У Львові створили мобільний санітарний комплекс для військових

На базі одного з львівських училищ створили мобільний санітарний комплекс, призначений для гігієнічних потреб військовослужбовців, та вже передали його у зону бойових дій. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.  

Створили комплекс майстри Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва. Кошти на нього (а це близько 135 тис. грн) зібрали благодійники за допомогою каналу «Перша приватна мемарня» та РГХЦ «Любов і спасіння».

Тож, українські захисники мають змогу прати одяг і приймати душ в комфортних умовах у зоні бойових дій.  

Мобільний санітарний комплекс складається з двох частин. В першій є пральна та сушильна машинки, бойлер на 80 літрів та бак на 250 літрів, а також місце для зберігання одягу. В другій частині є дві душовій системи. Його розмір – 1,8 метра на 2 метри. 

Слід зазначити, що в училищі готові створювати ще такі комплекси. Загалом розмір та наповнення (відповідно і вартість) можуть бути різні, в залежності від потреб замовника.  

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону: 096-640-30-77 (начальник відділу профтехосвіти Богдан Іванусь). 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-17 07:16:09