Львівський портал

У Львові п’яний чоловік побив свого знайомого через конфлікт

Правоохоронці знайшли та затримали 37-річного чоловіка, який побив свого знайомого, спричинивши йому тяжкі травми. Відомо, що причиною бійки став конфлікт між чоловіками. Потерпілий перебуває у реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Відтак, 22 серпня поліцейські отримали інформацію про те, що в одну із львівських лікарень доставили чоловіка із множинними травмами обличчя та крововиливом правої півкулі головного мозку.

Тоді правоохоронці встановили, що напередодні на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові 59-річний чоловік розпивав алкоголь зі своїм 37-річним знайомим. Тоді між чоловіками виник конфлікт та молодший завдав старшому кількох ударів кулаком в обличчя, а коли той впав – удару ногою по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Після цього зловмисник втік з місця події. А травмований досі перебуває у реанімації.  

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до восьми років тюрми. 

Досудове розслідування триває. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-23 18:16:41