Львівський портал

У Львові пройде благодійний шаховий турнір на підтримку ЗСУ

У Львові другий рік поспіль пройде благодійний шаховий турнір на підтримку Збройних сил України. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Свою майстерність на шахових дошках 4 квітня продемонструють легендарні українські гросмейстери: Марта Літинська, Олег Романишин, Олександр Бєлявський та Адріян Михальчишин.

Також на турнірі будуть грати військові з різних структур і підрозділів. «У такий спосіб ми хочемо обʼєднати представників різних галузей та підтримати наші сили  оборони», – повідомив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун.

Турнір відбуватиметься з метою збору коштів для волонтерської організації «Львівський лицар», яка постачає на фронт інноваційні технічні засоби для українських захисників і захисниць.

Сеанс одночасної гри в шахи відбудеться у четвер, 4 квітня о 12:00 годині. Місце проведення: Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17).

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, охочих просять заповнити реєстраційну форму. Доступ до змагань підтвердять листом на електронну пошту або телефонним дзвінком.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-28 17:44:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин