Львівський портал

У Львові продовжать відновлювати занедбані укриття

У Львові продовжили до 2027 року дію міської програми ремонту та облаштування захисних споруд цивільного захисту Львівської громади. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Зокрема, у межах цієї програми відновили уже чотири укриття у різних районах міста, в яких може поміститися 860 людей. 

«Міська програма ремонту захисних споруд у Львові діє з 2022 року. Саме завдяки їй є можливість капітально відновлювати великі укриття, які тривалий час були занедбані. В таких укриттях ми повністю замінюємо всі комунікації, встановлюємо систему автоматичного відкриття дверей та облаштовуємо різні зони для комфортного перебування і дорослих, і дітей», наголошують в управлінні з питань цивільного захисту населення Львівської мерії.

Нагадаємо, раніше у Львові відремонтували укриття на вулиці Городоцькій, що поблизу цирку, яке може помістити 300 людей: воно не діяло понад 60 років. Також відновили укриття на вулиці Похилій, і воно розраховане на 200 людей, та на вулиці Теліги, де у разі тривоги тут може поміститись до 110 людей. Крім цього, нещодавно відремонтували укриття у центрі міста на вулиці Каліча Гора. У ньому, зокрема, може поміститись близько 250 людей.  

Фото: Роман Балук/ЛМР

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-17 18:36:58