Львівський портал

У Львові призначили нових керівників обласної та військової прокуратури

Генпрокурор Андрій Костін своїми наказами призначив нових очільників у Львівській обласній прокуратурі та Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

Керівником обласної прокуратури став Микола Мерет, а спецпрокуратуру очолив Микола Друзюк. Заступник Генпрокурора Антон Войтенко представив обох новопризначених керівників колективам прокуратур.

Під час представлення він наголосив, що Микола Мерет зарекомендував себе як людина, яка здатна на належному рівні організувати роботу для виконання поставлених завдань.

Миколу Друзюка він назвав досвідченим, відповідальним і сильним управлінцем.

Новопризначені керівники подякували за довіру та запевнили, що спільними зусиллями із колективом забезпечать результативну роботу органів прокуратури на Львівщині.

Довідка

Микола Мерет в органах прокуратури працює з березня 2009 року. За цей час обіймав різні посади, зокрема керівні у прокуратурі Одеської та Львівської областей. До призначення обіймав посаду керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

40-річний Микола Друзюк є випускником Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету «Львівська Політехніка». В органах прокуратури працює з березня 2006 року, за цей час обіймав зокрема керівні посади. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-29 15:53:03