Львівський портал

У Львові погодили компенсації на відновлення вікон та дверей після атаки рф 4 вересня

У п’ятницю, 27 вересня, на виконкомі Львівської міськради погодили надання компенсацій з міського бюджету на відновлення 85 вікон та 13 вхідних дверей у помешканнях, які 4 вересня постраждали від російського ракетного удару. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

У міському управлінні соціального захисту розповіли, що цього разу із повним пакетом документів отримали запити на виплати щодо: 85 вибитих вікон, 13 вхідних дверей та одну компенсацію мешканцям квартири, залитої внаслідок гасіння пожеж. Загальна сума виплат з міського бюджету складе 2,2 млн гривень.

Водночас раніше місто уже погодило надання компенсацій мешканцям на відновлення 97 вікон та 22 дверей, а також двох компенсації мешканцям квартир, залитих внаслідок гасіння пожеж.

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

Загинули семеро львів’ян, в тому числі й двоє дітей. Поранення отримали 66 людей. Серед убитих – жінка із трьома доньками.

5 вересня у Львові оголосили Днем жалоби. Похорон шістьох убитих львів’ян пройшов 6 вересня, ще одного – 7 вересня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ЛМР/Роман Балук

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-27 13:01:25